Δαχείριση της κράτησής σας.

espa

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SIMEONIDIS TOURS


 Η εταιρεία Simeonidis Tours, στη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε από το Νικόλαο Συμεωνίδη και δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού από το 1973, έχοντας στην ιδιοκτησία της έξι πολυτελή λεωφορεία. Το 1996 τον διαδέχτηκε ο γιος του Συμεών Συμεωνίδης, ο οποίος διοικεί την εταιρεία μέχρι και σήμερα. Με συσσωρευμένη εμπειρία άνω των 40 ετών, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον, η Simeonidis Tours έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον κλάδο του τουρισμού λόγω της φερεγγυότητας και της αξιοπιστίας της.

 
Έχοντας σταθερά ανοδική πορεία, η εταιρεία σήμερα διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς και ένα υποκατάστημα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης. Με τα έξι ιδιόκτητα λεωφορεία της και με ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη διάθεσή της για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καλύπτει αποκλειστικά μερικές από τις πιο σημαντικές διεθνείς λεωφορειακές γραμμές. Πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, το 15μελές προσωπικό της εταιρείας, είναι διαθέσιμο ολόκληρο το 24ωρο να προσφέρει υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Κάθε εξειδικευμένος ταξιδιωτικός σύμβουλος της ομάδας ασχολείται προσωπικά με τον πελάτη, φροντίζοντας τις ανάγκες του.
 
Η εταιρεία αποτελεί περήφανο και ενεργό μέλος της ΙΑΤΑ, του ΗΑΤΤΑ, αλλά και της ένωσης Ταξιδιωτικών γραφείων Μακεδονίας-Θράκης από το 1996. Μέσα από το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων θέσεων των Λεωφορειακών Γραμμών CRM, καθώς και κράτησης αεροπορικών, αλλά και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που χρησιμοποιεί, εγγυάται την ασφαλή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των αναγκών σας.
 
Σκοπός της Simeonidis Tours στη Θεσσαλονίκη είναι η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της και επιδίωξή της η διαρκής εξέλιξη. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελεί την κινητήριο δύναμη και το πλέον πολύτιμο κεφάλαιο για την επίτευξη όλων αυτών.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (ΕΛΛΑΔΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ/ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ κ.ο.κ.) ΤΑΞΙΔΙΑ Ελλάδα & Εξωτερικό
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Αεροπορικά, Ακτοπλοϊκά, Σιδηροδρομικά ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Κρατήσεις με περισσότερα από 100.000 ξενοδοχεία στον κόσμο
ΕΙΔΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ Για συνέδρια - bonus εταιρειών ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ - ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ GALA
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Ιδιόκτητος στόλος από ΠΟΥΛΜΑΝ 7-49 θέσεις ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ VIP ΠΡΟΣΩΠΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ/ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ)

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ